Please reload

Recerca per tags
Please reload

Featured Posts

Presentació de la CEEAC

18/06/2015

L'acte de presentació pública de la Cambra d'Emprenendors i Empresaris, Associació Catalana, va tenir lloc el passat dijous 11 de juny a l'auditori d'Esade Creapolis, a Sant Cugat del Vallès, davant de més de 150 assistents, entre empresaris, emprenedors i representants de les empreses i institucions que han signat convenis amb la Cambra.

 

L'acte va comptar amb la introducció del sr. Edgar Jordà, director general d'Esade Creapolis, seguit de la ponència "El nou repte emprenedor, un canvi de paradigma", a càrrec d'Alexandre González, president de la Cambra, i amb la intervenció del sr. Joan Anton Melé, conferenciant i formador sobre valors, promotor de la banca ètica i autor del llibre “Dinero y Conciencia”, exsotsdirector general de Triodos Bank a Espanya, actualment al capdavant de la seva empresa “Taller de Conciencia”.

 

Al finalitzar l'acte, els assistents van poder gaudir d'un espai de trobada i networking on ja es van poder establir els primers contactes i compartir iniciatives entre emprenedors, empresaris i empreses col·laboradores.

Please reload

Cambra d'Emprenedors i Empresaris Associació Catalana (Ceeac)
Avinguda Portal de l'Àngel, 36 - Barcelona
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© CEEAC 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now