Please reload

Recerca per tags
Please reload

Featured Posts

El COETTC i la Cambra d'Emprenedors i Empresaris uneixen sinèrgies

13/03/2014

En Ferran Amago, degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), i Alexandre González, president de la Cambra d'Emprenedors i Empresaris Associació Catalana (CEEAC), han signat un acord de col·laboració per unir sinèrgies entre ambdues institucions i promoure el desenvolupament empresarial i d’emprenedoria entre els col·legiats.

 

La Cambra d'Emprenedors i Empresaris es constitueix com l'eix vertebrador d'una nova generació i forma de treballar en el món de la cooperació i el creixement d'emprenedors i empresaris i es basa en tres eixos fonamentals: formació, networking i finançament. Ha endegat el projecte "Emprèn ja!", una plataforma de creació d'empreses pensada, creada i dirigida pel teixit empresarial.

 

El Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya agrupa als enginyers tècnics de telecomunicació catalans. La seva voluntat com a entitat de dret públic és exercir de motor del sector de les TIC, impulsar Catalunya com a referent en aquesta àrea i promoure la nova societat de la informació. Cada any organitza la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, un dels esdeveniments més importants i representatius del sector TIC.

 

Tags:

Please reload

Cambra d'Emprenedors i Empresaris Associació Catalana (Ceeac)
Avinguda Portal de l'Àngel, 36 - Barcelona
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© CEEAC 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now