Relacional  

 

La constitució de la massa crítica obtinguda a través de convenis de col·laboració esdevé la força de la Cambra per tenir una bona posició  per obtenir avantatges importants per als nostres associats, com és el cas de la comunitat virtual de EsadeCreapolis.

 

Aquesta vocació d’establir convenis amb diferents entitats serà una constant per consolidar l’ecosistema Cambra i constituir-nos com un referent de l’emprenedoria de qualitat en el nostre país.

 

La Cambra es constitueix com a pont d’unió entre estudiants d’últim curs de carrera o màster que tinguin un projecte de talent i els empresaris, dins l’àmbit de la Universitat Autònoma de Barcelona. Un espai emprenedor versus empresari que no està resolt en l’àmbit universitari.

 

Els convenis signats amb universitats, col·legis professionals, associacions, empreses, consultores i altres entitats, permeten oferir un canal de resposta als nostres associats sobre qualsevol problema o necessitat que els sorgeixi en la pràctica laboral, ja sigui dins l’empresa o en un projecte emprenedor.

 

En un futur ampliarem la relació amb l’administració i organismes oficials tant generalistes com locals (Acció, Cambra de Comerç, Barcelona Activa, Emprèn a Sant Cugat,...) per tal de trobar sinèrgies de col·laboració que permetin no deixar cap bon projecte sense la via o l’empenta necessària per al seu desenvolupament.

Cambra d'Emprenedors i Empresaris Associació Catalana (Ceeac)
Avinguda Portal de l'Àngel, 36 - Barcelona
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© CEEAC 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now