Inpulsa empresa

INpulsa empresa va néixer a març 2012 en el moment en que emprendre com a fenomen habitual comença a ser conegut en el nostre país. La seva fundació obeeix a la voluntat de dos emprenedors amb trajectòria en aquest camp, de participar en el moviment de creació d’empreses des de la fase de “seed”, amb la intenció d’utilitzar recursos tecnològics per la innovació. Desprès d’haver desenvolupat una camí empresarial en el mon de la Pime i portant els projectes des de la idea, volien posar a disposició de la societat la experiència d'anys de pràctica en la creació i gestió d'empresa, per tal d'ajudar a emprenedors a estructurar la base que els permetrà passar de la seva pròpia idea a la realització de la primera factura en un temps mínim. I tot això minimitzant el risc i maximitzant les possibilitats d'èxit com a resultat de la experiència empresarial i de gestió.

 

INpulsa empresa ofereix als emprenedors i empresaris programes de la metodologia kIE ¹, utilitzant les càpsules de coneixement amb taller de format pràctic “ learn by doing"

 

INpulsa empresa pretén oferir les eines necessàries per fer l’equip complet, plantejar el model de negoci a utilitzar, establir la proposta de valor adequat i fer una aproximació al mercat el més ràpid possible. Perquè sabem que el recurs més car dels que disposa un emprenedor és el temps que transcorre des de la formulació de la idea fins a la realització de la primera factura i la monetització.  Més tard acompanyem en la presa de decisions com a empresari consolidat en ordre que el creixement sigui el més ràpid i harmoniós possible.

 

Aquesta empresa INpulsa utilitza una metodologia pròpia (kIE)¹ que prioritza la validació de les decisions preses en cada una de les àrees importants de l'empresa per tal d'evitar modificacions innecessàries en el model de negoci, per adaptar-lo a la realitat i especialment el temps de realització de tot això, que en molts casos pot significar l’assoliment o l'abandonament per manca de motivació i  manca de recursos.

 

Finalment INpulsa companyia selecciona i acompanya els projectes a les millors oportunitats d'inversió per completar el seu procés de maduració i creixement.

 

visita la nostra web

Cambra d'Emprenedors i Empresaris Associació Catalana (Ceeac)
Avinguda Portal de l'Àngel, 36 - Barcelona
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© CEEAC 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now